Työtä sinun ehdoillasi.

Kiinnostaisiko sinua työskennellä työpaikassa, jossa voit keskittyä omaan työhösi? Nyt tämä on mahdollista, nimittäin tarjoamme sote-alan ammattilaisille erimittaisia sijaisuuksia ja keikkatöitä asiakkaidemme työyksiköissä. 

Uskomme, että ammattilaisen työstä kuuluu saada ammattilaisen palkkaa, joten maksamme työntekijöillemme aina parempaa palkkaa kuin työehtosopimus edellyttäisi.

Työ joustaa sinun mukaasi, joten voit valita sinua kiinnostavat työajat ja -kohteet. Käytössämme olevan mobiilisovelluksen kautta työvuorojen valitseminen onnistuu vaivattomasti!


Miksi valita meidät?

Vastuunsa tunteva ja luotettava työnantaja

Sosiaali- ja terveysala ei ole vain ala muiden joukossa. Tällä alalla tehdään töitä ihmisten kanssa ja ihmisiä varten, joten on hyvin tärkeää työnantajan tietävän tähän liittyvät haasteet ja vastuun.

Huolehdimme kaikista asioista, jotta sinä voit keskittyä omaan työhösi. Olemme aina tavoitettavissa, joten et koskaan tee töitä yksin.


Palkkaus

Ammattilaisen työ - ammattilaisen palkka.

yleensä kuulee puhuttavan sote-alan työn olevan erittäin arvokasta ja tärkeää. Tämä ei kuitenkaan näy palkkauksessa. Me korjaamme tämän asian ja siksi maksammekin ammattilaiselle kuuluvaa palkkaa.

Vapaus valita

Osuiko vuosiloma taas touko- tai syyskuulle? 

Tukevan työnantajan ja erinomaisen palkan lisäksi olet täysin vapaa valitsemaan sinulle sopivimmat työskentelykohteet ja ajat. Lomat ja vapaat voit pitää silloin kun itse haluat. 

Toimimme suoraviivaisesti


Hakemus

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemus.

 Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Työsopimus

Hoidetaan paperityöt kuntoon. Teemme sinulle omat tunnukset sovellukseemme, josta näet avoimet sijaisuudet ja työvuorot. 

Aloitus

Nyt voit keskittyä omaan työhösi - hoitamiseen. Me hoidamme loput.

Kiinnostuitko?

Voit jättää hakemuksen allaolevan lomakkeen kautta.

Yhteydenotto

Voit jättää hakemuksen joko oheisella lomakkeella tai sähköpostilla rekry@soster.fi

Voit myös olla yhteydessä soittamalla 0505225965