Haluaisitko keskittyä olennaiseen?

Kiinnostaisiko sinua työskennellä työpaikassa, jossa hoitaja saa keskittyä omaan työhönsä? Nyt tämä on mahdollista, nimittäin etsimme hoitoalan ammattilaisia erimittaisiin sijaisuuksiin ja keikkatöihin asiakkaidemme työyksiköihin. 

Uskomme, että ammattilaisen työstä kuuluu saada ammattilaisen palkkaa, joten maksamme työntekijöillemme aina parempaa palkkaa kuin työehtosopimus edellyttäisi.

Työ on joustavaa, joten voit valita sinua kiinnostavat työajat ja -kohteet. Käytössämme olevan mobiilisovelluksen kautta työvuorojen valitseminen onnistuu vaivattomasti!

Olemme pieni ja lämminhenkinen työnantaja ja kumppani hoitoalan toimijoille.

Miksi valita meidät?

Vastuunsa tunteva ja luotettava työnantaja

 Hoitoala ei ole ala muiden joukossa. Hoitoalalla tehdään töitä ihmisten kanssa ja ihmisiä varten, joten on hyvin tärkeää työnantajan tietävän tähän liittyvät haasteet ja vastuun.

Huolehdimme kaikista asioista, jotta sinä voit keskittyä omaan työhösi. Olemme aina tavoitettavissa, joten et koskaan tee töitä yksin.

Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -tunnus osoituksena laadukkaasta palvelusta. Kuulumme myös Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -ohjelmaan.

Palkkaus

Lähdemme ajatuksesta, jonka mukaan ammattilaiselle tulee maksaa ammattilaisen palkkaa. 

yleensä kuulee puhuttavan kuinka meidän hoitajien tekemä työ on erittäin arvokasta ja tärkeää. Tämä ei kuitenkaan näy palkkauksessa. Me korjaamme tämän asian ja siksi maksammekin ammattilaiselle kuuluvaa palkkaa.

Vapaus valita

Osuiko vuosiloma taas touko- tai syyskuulle? 

Tukevan työnantajan ja erinomaisen palkan lisäksi olet täysin vapaa valitsemaan sinulle sopivimmat työskentelykohteet ja ajat. Lomat ja vapaat voit pitää silloin kun itse haluat. 

Toimimme suoraviivaisesti

Hakemus

Valitse sinua kiinnostava työpaikka avoimista työpaikoistamme ja jätä hakemus.

 Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Työsopimus

Hoidetaan paperityöt kuntoon. Teemme sinulle omat tunnukset sovellukseemme, josta näet avoimet sijaisuudet ja työvuorot. 

Aloitus

Nyt voit keskittyä omaan työhösi - ihmisten hoitamiseen. Me hoidamme loput.

Kiinnostuitko?

Voit jättää hakemuksen allaolevan lomakkeen kautta.

Yhteydenotto

Jätä hakemus!

Voit jättää hakemuksen joko oheisella lomakkeella tai sähköpostilla rekry@soster.fi

Jos sinulla heräsi kysyttävää, niin ole yhteydessä 0505225965