Päijät-Hämeen avoimet työpaikat

Klikkaa otsikkoa, niin näet kyseisen ilmoituksen lisätiedot!

Lähihoitajia kotihoitoon

Hei lähihoitaja!


Kiinnostaisiko sinua työskennellä työpaikassa, jossa ammattilaisuutta arvostetaan, työntekijät viihtyvät ja vieläpä erinomaisella palkalla?


Nyt tämä on mahdollista, nimittäin etsimme lähihoitajia sijaisuuksiin Päijät-Hämeen Hyvinvointialueen kotihoitoon. Sijaisuudet ovat kolmen viikon mittaisia (115 tuntia). Voit valita sinua kiinnostavat työkohteet. Käytössämme olevan mobiilisovelluksen kautta sijaisuuksien valitseminen onnistuu vaivattomasti!


Tämä työ sopii sinulle, joka haluat kehittää ammattitaitoasi vaihtuvissa työyksiköissä. Työ alkaa perehdytysjaksolla, jonka jälkeen työnkuvaan kuuluu itsenäistä työtä hoidettavien ihmisten kotona. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta ei kuitenkaan yksin, sillä osaava työyksikön tiimi on tukenasi. Työtehtäviisi lukeutuu hoidettavien ihmisten lääkehuollosta, ruokailuista ja hygieniasta huolehtiminen.


Työskentelykohteet ovat Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Iitin, Kärkölän, Lahden, Orimattilan, Padasjoen ja Sysmän kotihoidot.


Uskomme, että ammattilaisen työstä kuuluu saada ammattilaisen palkkaa, joten maksamme työntekijöillemme aina parempaa palkkaa kuin työehtosopimus edellyttäisi. Käytössä oleva työehtosopimus on sote-sopimus. Työntekijämme kuuluvat työterveyshuoltomme piiriin.


Tarjoamme sinulle:

- 18.5 € /tunti + työvuorolisät, 9 % lomakorvauksen ja lomarahan

- Sijaisuuksien valitseminen vaivattomasti mobiilisovelluksen kautta

- Ammattilaisuutta arvostavan työyhteisön

- Mahdollisuus kehittää ammattitaitoa

- Joustavan työn


Mitä asioita edellytämme?

- Voimassa olevat lääkeluvat: Lop(teoria + näytöt), pkv

- Vähintään tyydyttävä suomen kielen taito

- B-ajokortti. Oma auto ei ole pakollinen, mutta katsotaan eduksi. Kilometrikorvaukset maksetaan verottajan ohjeen mukaisesti.


Voit jättää hakemuksen alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Jätä hakemus!

Voit jättää hakemuksen oheisella lomakkeella tai viestillä rekry@soster.fi


Jos sinulla on kysyttävää työpaikoista, niin voit soittaa meille 0505225965